All articles > Clothing & Fashion > Skjønnhetsprodukter til en billig penge
Dette er sesongen for selvpleie
Skjønnhetsprodukter til en billig penge
Publisert: 02.01.2018 - 17:59, av
Lest av 420

Januar er her og vinteren er på sitt kaldeste. Dette er sesongen for selvpleie, da huden, hendene og håret blir tørrere. Hos Bangerhead får du et utvalg av gode skjønnhetsprodukter til en god pris – du kan spare hundrevis av kroner! De har over 20 000 produkter fra kvalitetsmerker som blant annet Dermalogica, bareMinerals, Lancôme og Clinique.

I denne artikkelen viser vi deg gode skjønnhetsprodukter fra Bangerhead som gir deg følelsen av å være på spa – treat yourself!

Møt det nye året med plettfri hud

Hudpleieprodukter er ekstremt kostbart, spesielt dersom en skal kjøpe en hel hudpleieserie som inneholder fem forskjellige produkter. Hos Bangerhead er prisene alltid lave – du kan derfor gjøre et kupp! Det er godt for både huden og lommeboken.

Hvilke hudpleieprodukter og serier du bør velge er vanskelig å anslå, da vi har ulike hudtyper og reagerer ulikt på de forskjellige ingrendiensene. Derfor passer ikke alle hudpleieserier til hver person. Men med et stort utvalg av merker vil du finne den som er passende for deg!

Se hudpleieprodukter fra

1. Dermalogica - 2. Biotherm - 3. Lumene - 4. Clarins

 

Kroppspleie til vinterhuden

Under vintermånedene trenger huden mer pleie en normalt - den blir fortere tørr, så det må tilføyes mye fuktighet for å beholde en sunn hud. Vinteren er høysesongen for selvbruning, og da er det viktig med en god base før det blir smørt på masse selvbruningsprodukter. 

Hva med å ha en spakveld for deg selv, der du tar et langt bad med ansiktsmaske, skrubber huden ren og tar på en god og tykk body lotion etterpå? Bangerhead har et stort utvalg av slike hudpleieprodukter - og med lave priser får du verdi for pengene!

Se kroppspleieprodukter fra

1. Rituals - 2. Estelle and Thild - 3. L'Occitane - 4. St. Tropez

 

Oppdater sminkepungen din

Sminkeprodukter koster veldig mye - spesielt dersom du ønsker å oppdatere store mengder av samlingen om gangen og disse er kvalitetsmerker. Da huden endrer seg under denne årstiden, har du kanskje behov for en lysere og mer fuktighetsgivende foundation, et mer dekkende pudder og mørkere farger på leppestiften. 

Hva med å slå til med en oppdatering og renovering av sminkemappen din? Bli kvitt det som er tomt, sorter ut sminken for sommermånedene og tilføy mer glitter og mørke farger for vinteren. Hos Bangerhead får du bestselgere som bareMinerals original foundation og the Balm Mary Lou-Manizer highlighter til en billig penge.

Se sminkeprodukter fra

1. bareMinerals - 2. IDUN - 3. NYX - 4. e.l.f Cosmetics - 5. NYX - 6. The Balm

 

Psst - husk at hos Bangerhead er det ikke noe toll og du kan få gratis frakt for bestillinger over 499 kroner. Happy shopping!