All articles > Clothing & Fashion > Nyttårssalg - 20% på hele sortimentet til Bangerhead
Nyttårssalg  - 20% på hele sortimentet til Bangerhead
Salget er avsluttet.
Nyttårssalg - 20% på hele sortimentet til Bangerhead
Publisert: 02.01.2018 - 17:59, av
Lest av 420

Bangerhead smeller til med tidenes nyttårstilbud - 20 % rabatt på hele butikken! Nå har du sjansen til å sikre deg gode skjønnhetsprodukter til en god pris. Her er et utvalg av produkter du kan spare hundrevis av kroner på.

Møt det nye året med plettfri hud

Hudpleieprodukter er ekstremt kostbart, spesielt dersom en skal kjøpe en hel hudpleieserie som inneholder fem forskjellige produkter. Å få 20% på slike produkter er derfor et kupp - både for huden og lommeboka. Det er individuelt hvilke hudpleieserier som er passende, da dette kommer an på hudtype - men med det store utvalget til Bangerhead er du garantert å finne noe du liker.

Se hudpleieprodukter fra

1. Dermalogica - 2. Biotherm - 3. Lumene - 4. Clarins

 

Kroppspleie til vinterhuden

Under vintermånedene trenger huden mer pleie en normalt - den blir fortere tørr, så det må tilføyes mye fuktighet for å beholde en sunn hud. Vinteren er høysesongen for selvbruning, og da er det viktig med en god base før det blir smørt på masse selvbruningsprodukter. 

Hva med å ha en spakveld for deg selv, der du tar et langt bad med ansiktsmaske, skrubber huden ren og tar på en god og tykk body lotion etterpå? Bangerhead har et stort utvalg av slike hudpleieprodukter - og med 20% får du verdi for pengene!

Se kroppspleieprodukter fra

1. Rituals - 2. Estelle and Thild - 3. L'Occitane - 4. St. Tropez

 

Oppdater sminkemappen din

Sminkeprodukter koster veldig mye - spesielt dersom du ønsker å oppdatere store mengder av samlingen om gangen og disse er kvalitetsmerker. Da huden endrer seg under denne årstiden, har du kanskje behov for en lysere og mer fuktighetsgivende foundation, et mer dekkende pudder og mørkere farger på leppestiften. 

Det er under januarsalget du bør slå til med en oppdatering og renovering av sminkemappen - bli kvitt det som er tomt, sorter ut sminken for sommermånedene og tilføy mer glitter og mørke farger. 

Se sminkeprodukter fra

1. bareMinerals - 2. IDUN - 3. NYX - 4. e.l.f Cosmetics - 5. NYX - 6. The Balm

 

Psst - husk at hos Bangerhead er det ikke noe toll og du kan få gratis frakt for bestillinger over 499 kroner. Happy shopping!